AVANCERADE BEHANDLINGAR

För ytterligare resultatinriktad hudvård erbjuder vi behandlingar med utvecklad teknik, och byter ut alla maskiner varje år för att alltid vara uppdaterade inom det senaste på marknaden. Vi ligger i framkant med våra behandlingar, och har Sveriges bredaste sortiment av avancerad hudvård att tillgå:

Dermapen är en populär nålbehandling som är kontrollerad, fraktionerad och riktad och som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och egna kollagenproduktion. Klicka här för att läsa mer om Dermapen.

E-AWT bekämpar effektivt celluliter genom ett samspel mellan akustiska chockvågor och elektriska vågor. Klicka här för att läsa mer om E-AWT.

éLIFE är en icke-kirurgisk procedur som ger anmärkningsvärda kliniska resultat med fokuserat ultraljud, bland annat verkar den formande, hudföryngrande och motverkar oelastisk hud, ger en icke-invasiv lyfteffekt och reducerar rynkor, lokalt fett och akneärr. Klicka här för att läsa mer om éLIFE här

Fettfrysning kallas den kontrollerade applikation av värme och iskyla kombinerad med konstant vakuum, som specifikt angriper ett område under en definierad tid vilket får fettcellerna att brytas ned och kristallisera, vilket resulterar i en reducering av kroppsfett och att huden tightas till. Klicka här för att läsa mer om fettfrysning och hur det går till. 

IPL är en teknik som skapar högintensivt ljus och används för att behandla bland annat akne, pigmentering, rocacea, ytliga kärl, uppnå hudföryngring eller ta bort hår permanent. Klicka här för att läsa mer. 

LPG Endermologie är en mekanisk bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Klicka här för att läsa mer om LPG. 

Renova Abralase behandlar en rad olika hudproblem som rynkor och fina linjer, glåmig, uttorkad, solskadad och oelastisk hud med hjälp av röd laser och vakuum. Den djuprengör även porer vilket i sin tur motverkar finnar och utslag. Klicka här för att läsa mer om Renovo Abralase.

Renova HIFU Finesse ger ett icke kirurgiskt ansiktslyft och kroppsskulptering med hjälp av ultraljud. Klicka här för att läsa mer om Renova HIFU Finess. 

Renova MESO är mikroström med korta intensiva pulser, så kallad electroporation. Detta förfarande tar hjälp av modulerade strömmar med låg intensitet som skapar nya sätt för hudceller att bildas. Nytt keratin stärker bland annat hudbarriären och elasticiteten ökar markant, medan fettvävnad effektivt minskar. Klicka här för att läsa mer. 

Renova Radiofrekvens är en behandling som ger synliga resultat direkt. Huden blir både slätare och finare, och detta uppnås av radiofrekvens som är en icke-kirurgisk metod. Klicka här för att läsa mer om Renovo RF. 

Soprano ICE Platinum är det senaste inom permanent hårborttagning som kombinerar ljus med tre olika våglängder för att behandla olika typer av hårstrån. Metoden är snabb och effektiv. Klicka här för att läsa mer om Soprano Ice Platinum. 

Du kan läsa mer om metoderna under respektive behandling. För att hitta rätt avancerad behandling och sätta en strategi och målbild för din hud rekommenderar vi alla nya patienter att först boka in en personlig konsultation.