This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Det finns inga genvägar, en bra konsultation är A och O för slutresultatet. Boka din tid här!

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

AVANCERADE BEHANDLINGAR

För ytterligare resultatinriktad hudvård erbjuder vi behandlingar med utvecklad teknik, och byter ut alla maskiner varje år för att alltid vara uppdaterade inom det senaste på marknaden. Vi ligger i framkant med våra behandlingar, och har Sveriges bredaste sortiment av avancerad hudvård att tillgå:

- éLIFE är en icke-kirurgisk procedur som ger anmärkningsvärda kliniska resultat med fokuserat ultraljud, bland annat verkar den formande, hudföryngrande och motverkar oelastisk hud, ger en icke-invasiv lyfteffekt och reducerar rynkor, lokalt fett och akneärr.

- Dermapen är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och egna kollagenproduktion.

- E-AWT bekämpar effektivt celluliter genom ett samspel mellan akustiska chockvågor och elektriska vågor.

- Fettfrysning kallas den kontrollerade applikation av värme och iskyla kombinerad med konstant vakuum, som specifikt angriper ett område under en definierad tid vilket får fettcellerna att brytas ned och kristallisera, vilket resulterar i en reducering av kroppsfett och att huden tightas till.

- IPL är en teknik som skapar högintensivt ljus och används för att behandla bland annat akne, pigmentering, rocacea, ytliga kärl, uppnå hudföryngring eller ta bort hår permanent.

- Renova Abralase behandlar en rad olika hudproblem som rynkor och fina linjer, glåmig, uttorkad, solskadad och oelastisk hud med hjälp av röd laser och vakuum. Den djuprengör även porer vilket i sin tur motverkar finnar och utslag.

- Renova HIFU Finesse ger ett icke kirurgiskt ansiktslyft och kroppsskulptering med hjälp av ultraljud.

- Renova MESO är mikroström med korta intensiva pulser, så kallad electroporation. Detta förfarande tar hjälp av modulerade strömmar med låg intensitet som skapar nya sätt för hudceller att bildas. Nytt keratin stärker bland annat hudbarriären och elasticiteten ökar markant, medan fettvävnad effektivt minskar.

- Renova Radiofrekvens är en behandling som ger synliga resultat direkt. Huden blir både slätare och finare, och detta uppnås av radiofrekvens som är en icke-kirurgisk metod.

Du kan läsa mer om metoderna under respektive behandling. För att hitta rätt avancerad behandling och sätta en strategi och målbild för din hud rekommenderar vi alla nya patienter att först boka in en personlig konsultation.