E-AWT CELLULITBEHANDLING

 

VAD ÄR E-AWT?
E-AWT är en snabb och effektiv behandling mot celluliter och huduppstramning. Då celluliter är ett stort problem för många kvinnor skapades E-AWT som idag är en av de mest effektiva metoderna på marknaden. E-AWT står för Electro Acoustic Wave Therapy och är ett samspel mellan akustiska chockvågor och elektriska vågor.


HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?
De två olika vågorna arbetar effektivt ihop och reducerar tydligt gropar och celluliter i huden. De elektriska vågorna bidrar genom att öppna fettcellerna som utsöndrar fettsyra, vilket underlättar för chockvågorna att bryta ner celluliterna samt jämna ut dem. Resultatet blir en mer jämn och slät hud utan gropar. För att ge ett ännu bättre resultat ingår en efterbehandling med automatiskt lymfdränage. Behandlingen underlättar för slaggprodukter och vätska att slussas ut ur kroppen.


VILKET RESULTAT KAN FÖRVÄNTAS?
Förutom att huden blir jämnare och får en finare hudton, finns många effekter av behandlingen som gör att insidan mår bättre. Behandlingen läker bindväv och skapar spridning av ny sådan samt gör banden av kollagen tjockare. Den ökar även tillväxten av nya blodkärl, microcirkulation, syretillförsel och ämnesomsättning samt stärker lymfsystemet och ökar blodcirkulationen vilket ger ett hälsosamt utseende.


ÄR BEHANDLINGEN SMÄRTSAM?
Första behandlingen kan kännas lite, det sticker och kan kittla och kännas som små ilningar i huden. Efterföljande behandlingar känns mindre och mindre.