RENOVA RF

VAD ÄR RENOVA RF?
Renova Radiofrekvens är en behandling som passar dig som vill ha synliga resultat direkt. Huden blir både slätare och finare, och detta är en väl beprövad och säker metod som används inom kirurgin de senaste 75 åren. De snabba och synbara resultaten uppnås av radiofrekvens som är en icke-kirurgisk metod. Behandlingen kan utföras året om på alla olika hudfärger och hudtyper och ger ökad spänst och en härlig lyster.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?
Detta är en mycket skön behandling och Radiovågorna stimulerar kollagenet i huden. Under behandlingen används aktiva ingredienser som slussas effektivt ner i huden vilka ger cellerna ny energi samtidigt som tillväxten av nya celler stimuleras.

VILKA PROBLEM KAN BEHANDLAS?
Radiofrekevens behandlar en rad områden som slapp hud, hudföryngring (reducering av rynkor och fina linjer), minskar dubbelhaka, mörka ringar och påsar under ögonen, celluliter, ökar kollagen- och elastinproduktionen, lymfdränerar och ökar blodcirkulationen samt reparerar och återbygger hudens hälsa på djupet.

VILKA RESULTAT KAN FÖRVÄNTAS?
Effekten blir en stärkt hud med en direkt synlig uppstramning och ger även långsiktiga positiva resultat på slapp hud, rynkor och fina linjer. Under de nästföljande 2-6 månaderna bildas det nya och remodulerade kollagenfibrer vilket innebär ytterligare uppstramning och lyft av huden.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS?
Radiofrekvens rekommenderas som en kur på 6-8 gånger för bäst resultat, men önskas endast en uppfräschning kan man med fördel även göra en singelbehandling.