RENOVA ARBALASE

VAD ÄR RENOVA ARBALASE? 
Renova arbalase behandlar en rad olika hudproblem med hjälp av röd laser och vakuum - helt utan kemiska ingredienser. Huden slipas varsamt med vita microkristaller och tar fram underliggande hudvävnad. Behandlingen ger omedelbara och synliga resultat och påskyndar cellförnyelsen samtidigt som näringstillförseln och syresättningen till cellerna ökar.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL? 
Genom att exfoliera hudens översta lager på ett kontrollerat sätt avlägsnas gamla och döda hudceller. Slipningen startar en egen läkningsprocess i huden, vilket skapar nya fräscha hudceller. Vakuumfunktionen ökar elasticiteten och muskelspänningen i huden vilket skapar naturligt kollagen som hjälper huden att bli vackrare.

VILKA OMRÅDEN KAN BEHANDLAS?
Renova Arbalase behandlar rynkor och fina linjer, glåmig, uttorkad, solskadad och oelastisk hud. Den djuprengör även porer som i sin tur motverkar finnar och utslag.


VILKET RESULTAT KAN FÖRVÄNTAS AV BEHANDLINGEN?
Direkt efter behandlingen är huden sammetslen och slät med en fin lyster. För bästa resultat rekommenderas en kur om 5-10 behandlingar. Denna behandling kan med fördel kombineras med en lättare kemisk peeling för ytterligare resultat.