Lysiwave

Lysiwave

Lysiwave är vår patenterade teknologi för kroppskonturering – en avancerad apparatur som består av mikrovågor och rent oxygen. De olika inställningarna ger en icke invasiv och lokalt hudåtstramande behandling, alternativt en mini-invasiv fettreducering som formar vävnaden. Huden tightas till medan vätskeansamlingar och svullnad dräneras, vikt minskas vid behov. På kroppens framsida kan överarmar, mage, lår och knän behandlas. Överarmarnas baksida, kärlekshandtag, höfter, rumpa och baksidan av låren kan behandlas om man vänder kroppen på behandlingsbänken.

  • Kroppskonturering med omedelbar värme
  • Icke-invasiv respektive mini-invasiv fettreducering
  • Motverkande av slapp hud på kroppen
  • Formande och hudföryngrande
  • Reducering av fett som har byggts upp lokalt

Hur fungerar Lysiwave?

Genom en kontrollerad 2.45 GHz mikrovågsstrålning är Lysiwave kapabel att interagera med biologiska molekyler. Därigenom genereras lokaliserad och behärskad hetta. Hettan absorberas av selektiva biologiska mål, som fett, proteiner och vatten – genom en biofysisk process som kallas för ”delektrisk upphettning”. Simultant levereras rent oxygen på epidermis för att syresätta huden samt reducera den ytliga temperaturen, vilket ger kunden en behagligt kylande känsla under behandling. 

Mikrovågor och elektromagnetiska vågor samverkar i variationer mellan 1 GHz till 100 GHz (109 och 1011 Hz). Metoden används brett i många medicinska branscher sedan länge, onkologi inkluderad. Den har bevisat hög säkerhet vid användning på människor. 

Hur många behandlingar rekommenderas?

Det beror helt på konditionen av kundens fettvävnad och hud, samt önskemål. För de flesta ger den första behandlingen ett fint resultat som både syns och känns. Men denna behandling kräver kontinuitet – så ofta som återbehandling av aktuellt område var tionde dag rekommenderas för ett bestående resultat över tid, på samma sätt som att kroppen behöver regelbunden träning för att hålla sig i form.

Bör jag förbereda min hud innan en Lysiwave-behandling?

Förbehandlande vård är inte nödvändig, men resultatet blir bättre på hud som är väl återfuktad och rengjord. Ingen gelé eller kontaktprodukt behöver appliceras innan munstycket förs över huden, denna behandling utförs på torr hud och kläder riskerar inte att få vätska på sig efteråt.

Hur lång tid tar det innan jag ser resultat?

Resultat kan ses direkt efter behandlingen, men det förbättras veckorna efteråt. För bästa effekt bör du behandla berört kroppsområde regelbundet och även vara noga med en hälsosam kost, motion, samt undvika större mängder alkohol och rökning helt. Resultatet främjas även av Renlive Cosmeceuticals uppstramande kroppsprodukter och att dricka det utrensande kosttillskottet Tisana varje morgon.

Är behandlingen smärtsam?

Munstycket hettas genast upp vid användning, det är därför viktigt att behandlaren hela tiden håller det i rörelse över huden. Vid stillastående någon sekund kan en ilande värme upplevas, men ingen direkt smärta vid den mini-invasiva inställningen. Den mer invasiva behandlingen som aktivt minskar fettvävnad kan upplevas som väldigt obehaglig för den som saknar tillräckligt med underhudsfett. Båda munstyckena har inbyggd smärtlindring, men behöver anpassas individuellt. Den invasiva metoden ska endast användas vid synbara lokala fettansamlingar.

Hur ser återhämtningstiden ut efter behandling?

Lysiwave har ingen återhämtningstid, vilket betyder att man kan återuppta sina normala aktiviteter direkt efter avslutad behandling. Ibland kan lättare blåmärken förekomma, särskilt vid utskickande delar som höftknölar eller knän. Behandlaren behöver ta i ordentligt med handkraft och därför kan munstycket komma att stöta i annan vävnad än mjukdelar.