LPG Endermologie

Vad är LPG?

LPG eller endermologie är en globalt erkänd mekanisk massage som syftar till att bland annat förbättra hudkvaliteten, främja lymfatisk dränering och minska celluliter. Med hjälp av innovativ teknologi är behandlingen en beprövad och effektiv metod för att stimulera det lymfatiska systemet och förbättra dräneringen av lymfvätsa samt avlägsna toxiner från kroppen. Den ökade cirkulationen bidrar i sin tur till att öka syre- och näringsupptaget, främja läkning och bidra till en förbättring av hudens hälsa. Varje behandling varar under 45 minuter, vilket gör det till en effektiv och tidsbesparande metod för att uppnå positiva resultat.

Hur många LPG behandlingar behövs?

Från den allra första sessionen återfår din hud sin vitalitet! Hudens struktur förbättras och blir mer smidig och strålande tack vare ökad produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra. Resultaten blir sedan gradvis bättre efter varje session. För snabbare resultat bokas flera tillfällen i veckan i början av behandlingsperioden (så att fibroblasterna kan stimuleras kontinuerligt). En kur omfattar vanligtvis 5-10 gånger.

Hur ofta ska man gå på LPG?

I början bör man gå två gånger i veckan för att skicka tillräckligt med signaler till våra fettminskande celler och fibroblaster. Beroende på dina mål kommer LPG att minska motståndskraftigt fett, släta ut envisa celluliter, omforma kurvor eller ge fasthet åt din hud på bara några veckor. Efter denna intensiva period är det viktigt att fortsätta stimulera dessa celler regelbundet för att upprätthålla resultatet. Vi rekommenderar en gång i månaden för att återaktivera det cellulära minnet och dra nytta av dess fettminskande och uppstramande effekter. En skönhets- och anti-aging livsstil att följa året runt!