Maskiner för professionellt bruk

Är du hudterapeut som hyr rum, driver egen salong eller klinik?

Östermalms House of Beauty är distributör för marknadens ledande maskiner och vi har en stor maskinpark.

Vi samarbetar med Svea Bank och kan hjälpa er med leasingavtal fördelat på 36, 48 eller 60 månader. När du leasar maskiner av oss ingår alltid privat utbildning och support. Vid avtalets slut är maskinen er egendom. Dessa maskiner är exklusiva plattformar som byggs med ett komplett helhetstänk för att förbygga hudens åldrande.

Det smidiga med en plattform är att du slipper krångel samt att bereda plats för flera olika maskiner – du byter enkelt munstycke och inställning inför varje skräddarsydd behandling, och kan erbjuda en bredare meny. Vår utrustning innehåller alltid den senaste teknologin inom hud- och kroppsvård, med avancerade inbyggda kylsystem för en bättre känsla. Metoderna garanterar också säker användning.

Våra maskiner

Fördelar med att finansiera din klinikutrustning med leasing:

 • Kontinuerlig support

  Som kund hos oss är du alltid välkommen med små och stora frågor gällande din maskin. Vi delar med oss att företagshemligheter och tips för att uppnå önskat resultat så att din kund blir mer än nöjd med sin behandling.

 • Behåll likviditeten i företaget

  När du hyr en produkt behåller du likviditeten i ditt företag, snarare än att binda den i maskiner. Du behöver alltså inte lägga ut en större summa inför leverans av ditt nya system utan kostnaden sprids ut över tid.

 • Rörelsekostnad

  Leasingavgiften är en rörelsekostnad som du direkt kan dra av från dina konton i din bokföring. Detta gör leasingen till en mycket förmånlig affärsmodell.

 • Fördela kostnaden

  Kostnaden för klinikutrustningen kan fördelas över den period för vilken utrustningen ska användas, vilket gör att företagsekonomin kan planeras.

 • Fördelaktigt

  När du har slutfört leasingperioden äger ditt bolag all utrustning, och du har förhoppningsvis fått gott om övning i dess olika tekniker.

Välkommen att kontakta oss med din förfrågan

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Skräddarsy dina behandlingar med olika munstycken

En plattforms smidighet innebär att du undviker komplexitet och istället kan anpassa dig för flera olika ändamål. Genom att enkelt byta munstycke och inställningar inför varje individuell behandling kan du erbjuda en bredare variation av tjänster.