Soprano ICE Platinum

 

 Vad är Soprano Ice?

Soprano Ice kombinerar ljus med tre olika våglängder och behandlar oönskad hårväxt permanent på ett effektivt och säkert sätt. Permanent hårborttagning med Soprano Ice behandlar alla hud- och hårtyper innehållande pigment, och tack vare det effektiva kylsystemet är behandlingen i princip smärtfri. Metoden är även snabb och har ingen återhämtningstid, vilket gör att den passar för alla områden på kroppen.

Hur går behandlingen till?

Laserljus från Soprano ICE Diodlaser skapar värme. Laserns ljus absorberas av melanin som finns i håret och transporteras sedan vidare ner till hårroten och värmer upp den till cirka 70 grader, vilket gör att den elimineras.

Hårborttagning med laser kräver en rad behandlingar för ett fullgott resultat. Det finns inga genvägar för denna process. För att lyckas med en permanent hårborttagningsbehandling är hudens biologiska funktioner extremt viktiga; för att kunna eliminera hårväxt måste man träffa hårrötterna i dess tillväxtfas. Överallt på kroppen har vi olika växtfaser vilket påverkar behandlingsintervallerna. Området som ska behandlas täcks under behandlingen med en svalkande gel som även skyddar din hud.
Att tänka på inför behandlingen
Raka huden vid det aktuella området 24 timmar innan din behandling.