Ett nytt kapitel

Ett nytt kapitel

Vi på Östermalms House of Beauty växer så det knakar med fler behandlingar och medarbetare, och har därför precis flyttat till större och vackert inredda lokaler på Nybrogatan 12 i Stockholm. Kliniken har nu öppet som vanligt, något som känns oerhört kul och spännande! Vi önskar alla våra kunder varmt välkomna till detta nya kapitel och du når oss för besök via porttelefonen nere på gatan precis som innan på den tidigare adressen. I samband med detta släpper vi även denna blogg där du kan läsa utbildande och inspirerande inlägg om allt din hud älskar, och kommer även intervjua en del profiler för att få deras bästa tips.

Vår nisch är resultatinriktad hudvård, med skräddarsydda behandlingar specifikt anpassade för varje enskild individ. I dagsläget består vårt passionerade team av två sjuksköterskor och två hudterapeuter, som tillsammans jobbar mot naturligt vackra och långvariga mål, med stimulering av huden i kombination med injektioner i fokus. Vi breddar ständigt den avancerade behandlingsmenyn och kommer ha flera nya maskiner på ingång inom kort, då vi strävar efter att vara störst på området. Utbudet ökar ikapp med de senaste teknikerna som finns att tillgå på den internationella marknaden, och med gedigna utbildningar och konstant träning vet du att du alltid är i goda händer på kliniken. Din åsikt är ovärderlig för oss. Vi älskar att få feedback av våra kunder, följer gärna upp och dokumenterar resultat. Det är så vi hela tiden kan fortsätta bli bättre och bättre.

Klinikens ödmjuka filosofi är att skönheten kommer inifrån, men behöver hjälp att hitta ut ibland. Med denna grund utgår vi efter kundens behov och förväntningar när vi gör en plan framåt, och rekommenderar med glädje produkter för att boosta med en professionell rutin hemma mellan besöken. Håll gärna utkik i vår onlinebokning och tänk på att alltid vara ute i god tid när du bokar din behandling. Vi tackar för förtroendet att behandla just dig, och hoppas att vi ses på kliniken snart!