Behandlingarna som ger lyster

Behandlingarna som ger lyster

Visst går det att fuska fram lyster i huden med hjälp av oljor eller produkter med skimrande mikropartiklar, och absolut kan du bygga upp en hälsosam glöd med hudvård hemma. Men med plattformen Renova och de maskiner som ingår där, pratar vi om behandlingar på en helt annan nivå. Vi förklarar hur det fungerar.

Det tycks uppenbart att det är svårt att uppnå salongsresultat på egen hand, om man inte är hudterapeut och har tillgång till avancerad apparatur vill säga. Och naturligtvis kostar det en slant att besöka klinik för att få välmående hud – men se det som en värdefull investering i dig själv. Precis som att du äter nyttigt och rent, tränar på gym, klär dig efter ändamål och lägger tid på sömnen.

På Östermalms House of Beauty erbjuder vi ett brett sortiment av avancerade behandlingar. Renova är endast en del av utbudet, men passar fint denna säsong då vi vill maxa glowet i huden. Självklart kan du även boka in en konsultation så att programmet skräddarsys efter behov, men generellt täcker Renova in väldigt varierande typer av hudproblem.

Ger sammetslik yta

Renova Abralase behandlar en rad olika problem med röd laser och vakuum, som rynkor och fina linjer, samt glåmig, uttorkad, solskadad och oelastisk hud – helt utan kemiska ingredienser. Den djuprengör även porer vilket i sin tur motverkar finnar och utslag. Huden slipas varsamt med vita mikrokristaller och lyfter fram underliggande hudvävnad. Du får omedelbara och synliga resultat då cellförnyelsen påskyndas samtidigt som näringstillförseln och syresättningen till cellerna ökar.

Genom att exfoliera hudens översta lager på ett kontrollerat sätt avlägsnas gamla och döda hudceller. Slipningen startar en läkningsprocess, vilket skapar nya fräscha hudceller. Vakuumfunktionen ökar elasticiteten och muskelspänningen i huden vilket skapar naturligt kollagen som hjälper den att bli vackrare. Direkt efter behandlingen är huden sammetslen och slät med en strålande lyster.

Lenare hud direkt

Renova Radiofrekvens är en icke-kirurgisk metod som också ger synliga resultat direkt. Huden blir både slätare och finare. Ökad spänst och en härlig lyster utlovas snabbt då radiovågorna stimulerar kollagenbildningen nere i hudlagren. Aktiva ingredienser slussas ner med denna effektiva metod, och ger cellerna ny energi samtidigt som tillväxten av nya hudceller påskyndas. Även Radiofrekevens behandlar flera områden som slapp hud, reducering av rynkor och fina linjer vilket ger ett föryngrat utseende, en dubbelhaka kan minskas, likaså mörka ringar och påsar under ögonen, samt celluliter. Vågorna ökar kollagen- och elastinproduktionen, lymfdränerar vävnaden och ökar blodcirkulationen. Sammantaget repareras och hudens hälsa och återbyggs på djupet.

Vi rekommenderar oftast en kur om flera behandlingar för att nå önskat resultat, men detta är individuellt och något som diskuteras enskilt med din hudterapeut när utgångsläget granskas.