Behandla med Ultrasonic shovel

Behandla med Ultrasonic shovel

Vi använder en hel del avancerad apparatur i våra ansiktsbehandlingar. Även de klassiska skräddarsys på plats, och förutom maskiner med multipla inställningar för rätt behov, kan man ta hjälp av mindre men likväl viktiga redskap. Ultrasonic shovel är ett sådant, och vi förklarar här fördelarna.

Denna effektiva apparat har tre olika funktioner vilka djuprengör och exfolierar hudytan, slussar in fuktgivande ingredienser samt lyfter. Med hjälp av lätta vibrationer rengörs huden ordentligt på ett skonsamt sätt, ger näring och framhäver lyftande preparat. Vi ser detta moment som ett komplement i behandling, men metoden är även så säker att använda att den fungerar utmärkt för hemmabruk. Ultrasonic shovel passar alla hudtyper.

Så rengör du med redskapet

Tvätta ansiktet med en passande rengöringsprodukt och håll spateln nedåt. Den högfrekventa vibrationen rengör och avlägsnar döda hudceller när spateln förs över hudytan. Förstorade porer reduceras medan akne och ärr hämmas och läks. Talgproduktionen regleras även med detta steg.

Lyft huden och ge näring

Applicera ett aktivt serum på rengjord hud, och flytta spateln långsamt från ansiktets framsida nerifrån och upp. Upprepa rörelsen cirka 3–5 minuter på vardera sida. Även här bidrar den högfrekventa vibrationen till djup vård, att celler förnyas naturligt och bildandet av kollagen påskyndas. Huden upplevs fastare och minskning av linjer och rynkor märks tydligt på sikt.