Vi välkomnar nytt tillskott - Susanna

Vi välkomnar nytt tillskott - Susanna


Vi skulle vilja välkomna vårt senaste tillskott på House of Beauty, Susanna, som både gör LPG-behandlingar men också jobbar som holistisk hälsocoach.
Susannas passion för hälsa är tydlig då hon har en rad utbildningar, från massageterapeut och yogalärare till PT, LPG-terapeut och hälsocoach.


LPG-behandlingar

LPG, som har blivit väldigt populärt den senaste tiden, är en mekanisk bindvävsmassage som jobbar med din kropp både på in- och utsidan. Behandling stimulerar på ett effektivt sätt lymfsystemet vilket minskar svullnader, vätskeansamling, muskel-och ledvärk. Samtidigt stramar den upp och slätar ut slapp hud, hjälper till att skulptera kroppen och reducerar celluliter. Man kan likna LPG vid en avslappnade massage med fördelar för både det inre och det yttre.


Hälsocoachning

Som hälsocoach jobbar Susanna framför allt mycket med klienter som lider av mag- och tarmproblem, hormonella obalanser, och autoimmuna tillstånd (något som blir allt vanligare och drabbar främst kvinnor). Många vänder sig till Susanna för att dom inte lyckats få hjälp hos traditionell sjukvård och därmed gått med sina problem i åratal. Istället för att dämpa symptomen jobbar Susanna med att identifiera och behandla rotorsaken.
Innan du påbörjar din hälsocoachning med Susanna så kan du alltid boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal där du får chans att berätta om dina besvär samt ställa frågor. Därefter påbörjas de djupgående analyserna, som är en kombination av blodanalys, tung- och ansiktsdiagnostik samt en symptom- och livsstilsanalys. Dessa sammanställs sedan och du får ett skräddarsytt protokoll baserat på dina specifika behov. Under vägens gång har ni kontinuerliga uppföljningar för att se till att allt går åt rätt håll.


Oavsett om du vill boka din första LPG-behandling eller ta tag i din hälsa är Susanna här för att hjälpa dig.