Utbildningar

Fransstylist utbildning
8.500 KR ex.moms utan startkit (anmälningsavgift 2500 KR).
12.500 KR ex. moms inkl. startkit (anmälningsavgift 2500 KR).

Vill du lära dig att förlänga fransar? Då har du hittat rätt, vi erbjuder dig en seriös utbildning och en bra start på din nya karriär.

Vi arbetar med fransar som vi applicerar en för en dvs singelmetoden. Det ger ett naturligt resultat och är den skonsammaste metoden för dem naturliga fransarna. Och även den populäraste metoden.

Vi tar endast emot 4 deltagare per diplomerad instruktör. Detta för att du skall få maximal uppmärksamhet. Vi varvar teori med praktik men lägger tyngdpunkten på varje elevs individuella behov.

Vi startar med en heldag på plats mellan kl 10-16 där vi gör praktiska övningar, tränar och går igenom teori. Vi delar även ut ditt produkt- och materialkit om du beställt ett sådant (vissa väljer att gå vår utbildning utan att köpa produktkit). Sedan har vi 6 veckors träningsveckor på distans och du har tillgång till vår support och får individuell återkoppling och feedback av din lärare på de praktiska fransarbeten du skall genomföra och redovisa varje vecka.

Utbildningens innehåll:
Kunskap om produkter och det tekniska arbetet
Illusionsteknik
Anatomi, ögonsjukdomar
Arbetsstation, säkerhet och hygien
Kundbedömning: korrekt val av längd, form och tjocklek
Frans design
Kundkort
Praktik
Borttagning, återbesök
Marknadsföring

Examinering:
Kursen avrundas med en halvdag då du gör din examination som består av teoretiskt och praktiskt moment. Vid detta tillfälle har du även möjlighet att ta upp avslutande frågor och funderingar med din lärare. Slutprovet med teoretiskt och praktiskt moment genomför du efter dina 6 träningsveckor och du får ditt diplom om du klarat dessa två moment. Känner du dig trots allt osäker efter ett godkänt slutprov så hjälper vi dig fram till att du känner dig säker i din nya roll som fransstylist.

Villkor för anmälning och avanmälning av kurser:
Om inte annat framgår gäller nedanstående regler när man behöver avanmäla sig från en kurs.
· Vid anmälan har du rätt att ångra din anmälan genom att till Östermalms House of Beauty lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag som du gjort din anmälan och avtal ingås. Du kommer via e-post/brev att få en bekräftelse på din anmälan med en anmälningsavgift, i och med det har avtalet ingåtts och 14 dagars ångerrätt gäller. Anmälningsavgiften är bindande och återbetalas inte vid avhopp.
· Om du avbryter ditt deltagande mindre än en vecka innan kursens startat är du ändå skyldig att betala full avgift om avbrottet inte beror på egen sjukdom och detta ska vid behov kunna styrkas med läkarintyg. Du får då tillbaka hela kursavgiften.
· Vi kan tvingas ställa in en kurs före startdatum pga sjukdom om vi inte hittar en ersättare.
· Vilkoren gäller från din anmälan tills det att kursen som anmälan avser har avslutats.
· Observera att hela kursavgiften skall vara betald senast dagen innan kursstart.

Har du frågor om villkor för anmälning och avanmälning av kurser kontakta Östermalms House of Beauty.

Så hanteras dina personuppgifter:
Östermalms House of Beauty databehandlar dina uppgifter för att underlätta administrationen kring anmälningar och betalningar. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig eller ofullständig kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss då.

Vi erbjuder även utbildningar inom fransförlängning utanför Stockholm på plats hos er om ni är minst två kursdeltagare. Fråga oss gärna för mer om detta.