This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

En bra konsultation är A och O för slutresultatet. Boka din tid här!

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

INJEKTIONER

Behandling med injektion av Botox och/eller fillerprodukter är ett alternativ för dig som vill komplettera eller helt undvika kirurgiska ingrepp. Med hjälp av injektioner kan du effektivt reducera rynkor, förstora läpparna eller modellera delar av ansiktet.

Botox är ett lättflytande muskelavslappnande läkemedel som slätar ut rynkor och linjer under ett antal månader, medan fillers har en mer geléliknande konsistens och kan fylla ut djupare veck eller bygga volym där det behövs. Fillers och Botox används till olika områden och stör därför inte varandra utan går tvärtom jättebra att kombinera i en anpassad behandling.

Hos oss får du alltid en säker och professionell behandling av legitimerad personal med gedigen utbildning och mångårig erfarenhet, så att du kan känna dig helt trygg. Vi eftersträvar naturligt vackra resultat och att framhäva och lyfta fram dina bästa drag.

I enighet med rådande lagstiftning rekommenderar vi alla nya patienter att först boka in en konsultation, så att rimlig betänketid kan iakttas innan en injektionsbehandling.