Semi-permanent fransförlängning i Stockholm

Nytt set, 120min 1295 kr ( Ord. pris 1495 kr)
Påfyllning, 75-90min
800 kr
Express påfyllning, 45min 400 kr

Vi lämnar alltid ”nöjd-kund” garanti på utförda fransförlängningar som är utförda hos oss. Fråga oss gärna, så berättar vi mer.

Vad är det fransförlängning?
Semi-permanent fransförlängning går ut på att man på var och en av dem egna naturliga fransarna fäster en syntetisk lösfrans med ett anpassat lim. Det ger ett naturligt klumpfritt resultat som varar i ca 4-7 veckor beroende på hur man sköter fransarna. (Se nedan för råd om hur du bäst tar hand om fransarna).

Fransarna finns i olika längder och tjocklekar för att man ska kunna anpassa fransarna för just dina önskemål. Oavsett hur dina egna fransar ser ut så funkar det.

Limmet är så pass starkt att det klarar av att böja upp dom mest nedåt pekande fransarna, och eftersom lösfransarna ej tynger ner fransarna klarar även dom allra kortaste tunnaste fransarna att hålla upp den syntetiska fransen.

Hur länge kan jag ha min fransförlängning?
Det fantastiska med ögonfransförlängning är att man aldrig behöver sluta! Dina egna fransar har en livscykel på ca 7-8 veckor så det gör att du kommer tappa fransarna allt eftersom. När då en av dina egna fransar växt färdig och faller av faller den syntetiska fransen med, sen växer en ny frans upp.

Så fungerar det alltid fast det är svårt att kanske se eller förstå eftersom ens egna fransar oftast är ljusa och tunna. Man säger att efter ca 8 veckor har man bytt ut alla sina fransar och det är därför lagom att fylla på fransarna igen någonstans mellan 3-5 veckor efter förra behandlingen, då man tappat ca hälften av fransarna.

Vad ska man tänka på efter sin behandling?
Skötselråd och information går vi igenom tillsammans innan vi utför behandlingen. Direkt efter behandlingen ska man ej använda vatten på fransarna på 24 timmar så att limmet får härda ordentligt. Efter det kan man sköta fransarna som vanligt. Det är inte krångligt eller svårt att sköta lösfransarna.
1. Smink och borttagningsmedel som innehåller ämnen som glycols, organic solvents eller urea bör också undvikas. Använd inte vattenfast mascara eftersom den kan innehålla dessa ämnen.
2. Färga eller permanenta inte syntetfransarna när du har en fransförlängning. Om du brukar färga eller permanenta dina fransar gör gärna detta några dagar innan du bokat tid för din behandling.
3. Försök inte ta bort syntetfransarna själv.
4. Använd inte ögonfransböjare.
5. Undvik att gnugga dig i ögonen eller att dra i dina syntetfransar.