E-AWT Cellulitbehandling i Stockholm

E-awt står för Electro acoustic wave therapy och är fortfarande en av den mest effektivaste metoden på marknaden. E-awt cellulitbehandling ger dig resultat som håller i 8-12 månader efter avslutad kur, läs mer om metoden nedan.

Celluliter är ett gnagande problem för många kvinnor, även de som arbetar hårt för att hålla formen. Anledningen är att celluliter inte är ett fettrelaterat problem, det är ett hudproblem.

Varför får man celluliter?

Utvidgade fettceller skjuter upp huden och bildar ”bulor” samt hämmar blodcirkulationen vilket minskar tillflödet av näringsämnen och utflöde av avfallsprodukter. Den minskade cirkulationen leder till en succesiv stelhet i bindväven som drar ner huden och gropar bildas. Denna push/pull effekt skapar uppkomsten av celluliter.

Det finns en avgörande skillnad mellan AWT och E-AWT:
Båda enheterna arbetar med akustiska vågor, men det är bara E-AWT som kombinerar akustiska vågor med elektriska vågor vilket gör behandlingen mer effektiv och ger snabbare resultat, eftersom att de elektriska vågorna bla. hjälper till att öppna cellmembranen. E-AWT är en icke-invasiv behandling för reducering av celluliter, snabbt och effektivt.

Mekanisk påverkan av E-AWT:
– Mjukar upp bindväven vilket ger en fast och slät hud.
– Förbättrar blodcirkulationen (roten till problemet)

E-AWT cellulitbehandling initierar en inflammatorisk process i huden, vilket leder till mer elastisk hud genom produktionen av kollagen. Elasticiteten i bindväven återställs och huden blir mjukare. Nybildning av kärl: Tillväxten av nya kapillärer och ökad mikrocirkulation, syretillförsel och metabolism i det drabbade området.

Steg 1
E-AWT behandlingen pågår i cirka 15 minuter per område. Tryckvågor skapas genom handenheten och passerar genom hudens fettlager och påverkar cellmembranen, vilket gör att fettvävnad finfördelas och bryts ner. För att påskynda denna process använder vi även elektriska vågor samtidigt.

Steg 2
Efter genomförd E-AWT behandling kommer du att få 20-30 minuters lymfdränage som sker genom att dina ben placeras i en ”byxa” som effektivt masserar dina ben och nedre delen av magen och ser till att vatten och slaggprodukter slussas ut. Efter behandlingen är det viktigt att dricka rikligt med vatten. Denna behandling är väldigt komfortabelt och avslappnande.

Fördelar:
– Snabb behandling (ca. 15 minuter per område)
Total behandlingstid med lymfdränage 50-60 minuter
– 6 behandlingar på 3-4 veckor
– Ingen ”down time”
– Långvariga resultat (underhållsbehandling rekommenderas efter 8-12 mån)