Gör benen redo för sommaren

Gör benen redo för sommaren med IPL

Oönskad hårväxt är ett problem för väldigt många. Inflammerade och röda prickar kan bli ett minne blott på riktigt och för alltid.

VI HJÄLPER DIG! 

Kasta dina rakhyvlar, sluta med vaxning och alla andra smärtsamma metoder för att få bort oönskat hår på kroppen. Vi har sedan 2011 arbetat med permanent hårborttagning som på ett säkert och effektivt sätt tar bort hår permanent.

Vi behandlar i stort sett alla hudtyper men för bästa möjliga resultat bör du vara ljus i hyn och ha lite mörkare hårstrån.

Dem allra första frågorna vi får när det kommer till att bli av med hår permanent är kostnaden per behandling samt hur lång tid det tar att bli helt hårfri.                                                                                      Man får räkna med minst 6-8 behandlingar och det man aldrig får glömma är att resultaten är väldigt individuella och att vi har olika förutsättningar för behandlingen och metoden. Ibland krävs mer än 8 behandlingar. Våra priser är inte högre än våra seriösa konkurrenter som arbetar med samma metod, priset varierar beroende på område.

Vi på Östermalms House of Beauty har valt att arbeta med en seriös leverantör som funnits i mer än 20 år och det är två riktigt duktig läkare som står bakom företaget. Inom skönhets branschen finns en otroligt stor mängd av olika maskiner, vi arbetar endast med godkända, säkra och effektiva maskiner, allt för att behandlingen för dig som kund skall vara så bra, säker och effektiv som möjligt.

Vill du boka in en konsultation? Ring 08- 21 39 90 eller maila [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *