Alexandra Bring’s RENLIVE favoriter

Hej på Er!

Svensk sommar är så himla underbar när det är så fantastiskt väder som det är just nu.

Min vän Alexandra Bring.. Hon är en fantastisk kvinna på alla sätt och vis. Hon är öppen och rak och det gillar jag skarpt. Hon är en förebild för mig och för många andra, älskar hennes driv.

Alexandra går hos mig varfjortonde dag för att hålla huden fräsch och det är så himla viktigt att verkligen ta hand om sig själv och sin hud. För några veckor sedan introducerade jag henne för RENLIVE hud- och kroppvårdsprodukter. JAG ÄLSKAR DEM, har arbetat med RENLIVE sedan 2011. Det är ett hudvårdsmärke som passar den lite kräsna personen och som vill ha resultat. RENLIVE är ett medicinskt hudvårdsmärke som verkligen är F A N T A S T I S K T.

Alexandra skrev några rader om RENLIVE’s produkter. Klicka på länken för att läsa inlägget. http://www.alexandrabring.se/2016/07/20/skincare-renlive/

Produkterna kostar en del men det är värt varenda krona!

Kram på Er så länge <3

Comments are closed.