Snart har vi semester stängt!

Hej på er!

Nu är det slut på röda daga och ledighet =) och de flesta av oss är tillbaka till verkligheten.

På Östermalms House of Beauty har vi fullt upp med behandlingar och vi har svårt att erbjuda nya kunder tider förtillfället. Extra fullt är det nu eftersom vi kommer att att ha semester stängt 13 januari – 28 januari. Vi öppnar igen 29 januari 11.00 Vi hade öppet mån-fre och vissa lördagar under hela 2014 och nu behöver vi en välförtjänst semester =)

Ni har väl inte missat att vi har en onlinebokning?! Är du redan kund hos oss har du redan ett registrerat kundkort, be om ett nytt lösen istället för att upprätta  en ny profil. Du kan begära om att få ett nytt lösen när du klickar på länken till onlinebokningen. Väl inloggad så ser ni alla behandlingar och lediga tider, super smidigt för er som inte hinner/orkar ringa eller maila.

Vi hörs snart igen!

KRAM

Comments are closed.